perjantai 28. helmikuuta 2014

Meet me in Punta del Este

http://www.multitour.tur.br/multi-dica-punta-del-este/
Uruguayssa vietetään karnevaaliviikonloppua, jonka aikana moni montevideolainen suuntaa ulos kaupungista. Monet lähtevät Punta de Esteen ja sinne menemme mekin. Ja vieläpä kaksi erillistä kertaa. Tänään lähdemme majailemaan mieheni ystäväpariskunnan kanssa saman katon alle ja palaamme kotiin sunnuntaina. Olemme täällä yhden yön ja sitten otamme saman osoitteen kälyni perheen kanssa. Ei hassumpi pitkä viikonloppu siis tiedossa.

http://www.qualinhabitat.com/realestateblog/2011/09/15/i-real-estate-investment-in-punta-del-este-uruguay/

Punta del Este on paikka, josta kaikki on alusta asti hokeneet tänne tultuani. "Oletko jo käynyt siellä" tai "Meidän pitää mennä sinne yhdessä" on kuultu jo monesta suusta. Paikka kuulostaa siis vierailemisen arvoiselta. Tosin kaiken tuon puheen jälkeen kenen tahansa odotukset olisivat tässä vaiheessa suhteellisen korkealla. Tämän postauksen kuvat ainakin vaikuttavat lupaavilta. Asiat mitä tiedän, eli olen siis kuullut, Punta del Estestä ilman googlettamista ovat seuraavanlaisia: se on Atlantin valtameren rannalla, se on turistien suosiossa, siellä on parhaimmat rannat, rikkaat (siis todella rikkaat) viihtyvät täällä, Anthony Bourdain on käynyt siellä, vesi on puhtaampaa ja kylmempää, joltakin rannalta löytyy jättikäsi tunkeutuvan rantahiekasta, rantaa ympyröivät korkeat kerrostalot, sinne johtaa silta joka on kuin aalto ja että sinne kestää ajaa kaksi tuntia Montevideosta

http://travelingbastards.blogspot.com/2011/02/travel-photo-of-day-undulating-bridge.html
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Los_Dedos_Punta_del_Este.jpg
Tänään menemme sinne siis miehen kavereiden kanssa. Minulla on siis loistava tilaisuus yrittää saada itselleni lähempi kaveri tästä pariskunnan "paremmasta puoliskosta". Omia kavereita minulla ei vielä täällä ole. Potentiaalisia ehdokkaita kylläkin on. Pariskunnan toinen osapuoli ei puhu lainkaan englantia, joten taitaa olla hieman hiljaisempaa hänen kanssaan. Espanjahan, kuten jo todettu, ei ole minun suustani kauhean monipuolista. Huippua on myös se että talolla on kuulemma uima-allas, jei! Super kiva viikonloppu tulossa. Nyt on pakko jo rientää valmistautumaan lähtöön.

Huisin hauskaa viikonloppua myös kaikille!

-Miiau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti