keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Mikä tekee mut onnelliseksi


Suomalainen radiokanava ulkomailla tekee minut onnelliseksi.  Jos en kuulisi radiota, en myöskään kuulisi päivittäin suomen kieltä. Toki äidille tulee soiteltua usein, mutta ei kuitenkaan päivittäin. Radio tuleekin usein mukaan kylpyhuoneeseen. Radiosta kuulen helposti myös uutiset Suomesta jota pidän hyvin tärkeänä. Olisi jotenkin hölmö fiilis tulla takaisin Suomeen tietämättä mitään nyky hetkestä.

Kuva napattu täältä http://tampereensahko.fi/wp/wp-content/uploads/2013/05/radio_red.jpg


Tämä laulukin teki minut tänään hyvin onnelliseksi. Rynkytinkin sitä aikas monta kertaa ennen kuin siirryin kuuntelemaan muita Jujun biisejä. <3 Me encanta. Rakastukaa tekin!

Klik klik!    Juju - Onnelliseksi

Kuunneltuani tätä biisiä aloin ajatella lähitulevaisuutta. Kohta on meitin ihka ensimmäinen hääpäivä sitten häitten. Sen kunniaksi me ollaan suunniteltu häämatkaa, koska honeymoon jäi vuosi sitten tekemättä säästösyistä. Ajatus oli tehdä se sitten täältä käsin. Ja kohta onkin aika pakata laukut uudelleen, ei onneksi niin painavat tosin kun tänne tullessa. Kohde ei vielä ole selvillä, mutta ideiota on monia. Tärkeintä on että kohde on romanttinen ja ikimuistoinen meille molemmille. Ja että on lämmin. Mutta lämmin on varmasti, koska me olemme siellä tietty sylitysten koko ajan. :)



Mikä tekee sut onnelliseksi tekee mut onnelliseksi.


2 kommenttia:

  1. Jeeeee, toivottavasti löytyy ihana kohde ja pääsette kunnolla nauttimaan häämatkasta! Mä havahduin äsken et äääk, sähän olit tosiaan ruvennu kirjottaa tätä blogia mut olin unohtanu kiireissä tulla lukeen kuulumiset (mut nyt tietty luin kaikki postaukset putkeen ja just sattu tulee tää uusinki, woohooo ;) ). Siis miten ihmeessä siitä on jo yli kuukaus ku lähitte???? Mutta ihanaa kun kaikki on kuitenkin hyvin ja matkatkin meni onneksi hyvin. Tsemppiä sinne ja kielenopiskeluun, kyllä se paikka nopeesti varmaan tutuksi muuttuu. Terkut G:lle! :D

    VastaaPoista
  2. Hetken kesti tajuta että kuka, mutta "wohoo" paljasti lopulta. :) Kiitsi kommentista ihana! Kaikki rupee näyttää paremmalta ja kielikurssin alotan ens kuussa, jos tarpeeks moni ilmottautuu siihen samaan. Kiitos tsempityksestä ja huisin hubaa kevään odotusta sinne! <3

    VastaaPoista