perjantai 7. maaliskuuta 2014

First anniversary

Laukut on nyt pakattu, tai no mun laukku on pakattu, mies vielä viivyttelee. Aamuyöstä matkustamme Buenos Airesiin kuuntelemaan ja katselemaan kuuma argentiinalaista tangoa. Uhuu! Ensin matkustamme bussilla satamaan, jossa sitten vaihdamme laivaan. Perillä olemme varhain lauantaiaamulla. Hotellihuoneeseen pääsyä joudumme siis odottelemaan, mutta onneksi saamme viedä laukut hotellille säilytykseen. Saas nähdä sitten mitä Buenos Airesilla on tarjottavana kukonlaulun aikaan. Ainakin kahvi tulee varmasti maistumaan hyvälle.


Kattimukset jää jälleen appivanhempien hoitesiin. Kuvassa Jama

Nyt kulutan aikaa parvekkeellamme aurinkoa ottaen. Tänä aamuna itseasiassa joimme aamukahvitkin täällä. Jostain syystä sitä ei ole tultu tehtyä aiemmin vaikka upeat puitteet sille onkin. Tosin kunnollista pöytää meillä ei partsilla vielä ole. Eipä se meitä haitannut tänään, nimittäin olemme niin onnellisia ja innoissamme matkasta. Kaikin puolin päivä on ollut tosi ihana. Ennen matkaa pitää kyllä ottaa pienet nokoset jottemme ihan unissakävelijöitä matkustamisen jälkeen ole.





Bizcochos. Näitä tulee turhan usein syötyä aamupalaksi, mutta ne on niin herkullisia!
Sunnuntaina sitten vietämme ensimmäistä hääpäiväämme. Hassua miten pitkältä tämä vuosi on tuntunut. Kaikennäköistä on tapahtunut vuoden sisällä. Hassulta tuntuu myös se miten erilaisessa ilmastossa tätä vuosipäivää vietetään. Kun menimme naimisiin, sattui meille upein mahdollinen talvipäivä. Häiden aattona nimittäin satoi sakeasti lunta ja hääpäivänä oli kaunis aurinkoinen pakkaspäivä. Nytkin aurinko paistaa, mutta pakkasesta ei ole pelkoa. Eikä olisi vaikka olisimmekin Suomessa.



Hauskaa viikonloppua kaikille! <3

-Miiau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti