perjantai 22. elokuuta 2014

Välikesä


Jiiiihihiihiii, täällä on taas välikesä ja lämpötila yli kahenkympin. Ei tarvii kylmyydestä enää kauaa kärsiä, sillä kohtahan täällä muutenkin kevät alkaa. Linnutkin visertelee nyt enemmän.


Kuvasta ei ilmene kunnolla kuinka kiva terassi tämä oli


Viikonloppuna tuli käveltyä melkoisesti. Oltiin pitkästä aikaa ostoksilla ja se kyllä tuntui kivalta. Kävelimme keskustasta Vanhaan kaupunkiin, sieltä takaisin keskustaan ja lopuksi vielä kotiin. Yhteensä ostosreissullamme kävelimme ehkä noin seitsemän kilsaa. Ja miksikö, no kun aurinko paistoi emmekä busseja jaksaneet jäädä odottelemaan. Seitsemän kilsaa normisti taittuu urheilumielessä helposti, mutta nyt meillä ei ollut oikeat monot jalassa ja siksi jalkoja särki.


Montevideon Ruoholahti
Rantaan haaksirikkoutunut paatti

Tulevana sunnuntaina Uruguayssa vietetään nostalogia-iltaa, jolloin baareissa soitetaan vanhoja hittejä. Oikeastaan radiokanavat viettävät sitä koko kuukauden soittamalla vanhoja hittejä. Idea syntyikin vahingossa kymmeniä vuosia sitten erään radiokanavan toimesta. Koska he saivat hyvää palautetta jatkoivat he tätä perinnettä. Sunnuntaina on siis nostalogia-ilta, jolloin jopa vanhukset lähtevät ulos hippaamaan. Meillä on liput tämän tratidion aloittaman radiokanavan pippaloihin, joten innolla odotan että pääsen näkemään minkälainen hulabaloo tänä iltana on edessä. Onneksi maanantaina on Itsenäisyyspäivä, niin minun ei tarvitse herätä aikaisin mennäkseni kieliharjoittelupaikalle. Sunnuntaina tosin joutuu ottamaan diskonokoset, sillä bileet alkavat vasta yhdeltätoista ja kestävät aamukuuteen saakka! Saapa nähdä jaksetaanko ihan niin aikaiseen hipata. Epäilen, mutta ehkäpä sitä tulee innostuttua.





-Miiau

2 kommenttia:

  1. Noche de nostalgia -raporttia odotellessa. :) Mulla se jäi välistä jo kolmannen kerran (tai kyllä me kotona kuunneltiin radiosta klassikkoja), ehkä sitten ensi vuonna...Ootteko jo käyneet termoilla? Mulla elämä on ollut yhtä isoa kiirettä sen jälkeen, kun opinnot alkoi. Saludos! Suvi

    VastaaPoista
  2. Heipsis Suvi! Kiva kuulla susta ja hienoa että opinnotkin alkoi. Miten jaksat reissailua koulun ja kodin välillä? Termoilla vierailu on tössännyt suunnitteluasteelle, kun nuo appivanhemmatkin haluaa lähteä mukaan. Pitäis siis löytää joku sellanen paikka jossa olis termat ja hotelli samassa. Ongelmaksi vaan on muotoutunut jyvien erottelu akanoista. Jos sulla on vinkkejä tähän pulmaan niin otan ne innolla vastaan. Nostalogia-illasta voit lukee uudesta postauksesta. Chau!

    VastaaPoista