keskiviikko 13. elokuuta 2014

Ei näe metsää mutta näkee puita

Kehnohko otsikko, mutta kävimme tosiaan retkellä keinotekoisessa metsässä viikonloppuna. Metsä on puisto, joka on siis tehty muistuttamaan metsää. Puiston läpi pystyy ajamaan autolla kuin safarilla konsanaan. Kyselinkin miekkoselta leikkimielisesti autossa että koskas niitä eläimiä alkaa näkyä. Koiria kummempia otuksia emme kuitenkaan retkellämme nähneet. ;)







Paikka oli hyvin rauhaisa, joka varmasikin johtui siitä että näin talvella puiden luomat varjot tekevät paikasta viileämmän. Luulisin että kesällä paikka on tämän ansiosta melkoisen suosittu.


Kuinka niin tykkäänkään palmuista! :)

Rantojen alkuperäiskasvistoa


Metsästä lähdettyämme päädyimme ylläripylläri rannalle juomaan matea. Tai no, minä join, ei se tuolle muka urugualaiselle siipalle näytä enää kelpaavan. 


Ukkoseni pizzaa tekemässä <3

Meistä on täällä ollessamme tullut mestari pizzan valmistajia. Tämä johtunee pitkälti ruokarajoitteisuudestani, mutta samalle sen myötä olemme keksineet erilasia makuvariaatioita, jotka ovat osoittautuneet super herkullisiksi ja joita emme muutoin olisi välttämättä kokeilleet.


Valmistamamme pizzan täytteenä on valkosipulia, parmesan-juustoa, basilican lehtiä, saksanpähkinöitä ja tilkkanen oliiviöljyä.

Buen apetito!
-Miiau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti