keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kurkistus kotikoloomme, osa 2


Kävin tässä vanhoja blogitekstejä jonkin verran läpi ja päätin pikku hiljaa alkaa palata ns. keskeneräisiin aiheisiin. Kodin esittely oli yksi niistä. Mitään sisustuslehden kaltaisia kuvia on kuitenkin turha odottaa, sillä meidän huusholli on kaukana niistä. Siisteys on kuitenkin minulle tärkeää, joten meillä on aina suhteellisen siistiä. Lattioilta toki löytyy kissan karvoja aina, vaikka oltaisiinkin juuri imuroitu. Se on kissanomistajan kirous. Olenkin usein miettinyt että jos olisin hommaamassa kissaa vasta nyt, niin valitsisin ehdottomasti jonkin lyhyt karvaisen tai jopa karvattoman kattimuksen. 



Makkari on iso suhteessa "ruokailuhuoneeseen". Mitään kovinkaan järkeviä kalusteita emme omista, sillä kaikki huonekalut sänkyä lukuunottamatta ovat saatuja. Tv on tässäkin huoneessa hyvin vanhaa mallia, mutta ajaa asiansa. Tosin viime aikoina olemme katsoneet hyvin vähän telkkua, kun Game of Throneskin päättyi. Sarjoja tulee kuitenkin katsottua jonkin verran erään maksullisen internetsivuston kautta.  

Huomatkaa pistorasiat! Täällä niitä on pirun vähän, joten kaikkia on pakko jakaa  jatkokappaleiden avulla.
Kissarakkautta

Tätä peittohelvettiä ei kyllä tule ikävä. Joka yö saa näiden kanssa taistella, kun ne irtautuvat toisistaan. Toista vuotta en täällä suostuisi asumaan ilman pussilakanaa ja paksua peittoa.
Rikki menneestä matkalaukusta tuli kissapeti.

Siinäpä se kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tämä ei ole unelmieni koti, mutta ei sen tarvitse ollakaan. Itseasiassa tässä asunnossa olemme kyllä kokeneet vaikka mitä. Alussa vettä satoi myös sisälle, ennen kuin tiivistimme ikkunat. Lisäksi muurahaiset ovat löytäneet tiensä keittiöön jo kolmesti. Seinille on kasvanut sientä ja vakioasukkaisiin kuuluvat hämähäkit. Ne ovat kuitenkin mukavempia kämppiksiä kuin torakat. Ne nimittäin ovat täällä yleisiä. Yöh! Parveke tulee olemaan ainoa asia, jota minulle tulee ikävä. Siihen satsaisin enemmän, jos jäisimme tänne.

-Miiau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti