tiistai 20. toukokuuta 2014

Makea maanantai

Nopsasti on mennyt tämä alkuviikko tällä kertaa. Tämä on seurausta tietysti siitä että osan päivästä syö nykyisin tuo kieliharjoittelu. Tykkään päivä päivältä enemmän mennä paikan päälle ja jännistys on poissa. Haastetta tuo kyllä nimien opettelu, sillä pitäisi oppia muistamaan noin kuudenkymmenen lapsen nimet. Huh! Huolimatta tästä viikkoni alkoi hyvin. Harvemmin sitä maanantait näin mukavilta tuntuvat.

Maanantai muuttui vielä mukavemmaksi, kun kävimme postista noutamasta yllätyspaketin. Kun mieheni kertoi minulle, että minä olen saanut pakettilähetteen, olin varma että lähettämäni äitienpäiväkorttti palautuu minulle takaisin. Mutta eipäs näin käynytkään, vaan ihanat ystäväni Suomesta lähettivät minulle paljon kaipaamaani dippikastikejauhetta ja irtokarkkeja! :D Kyllä oli hymy leveä kun maistoin karkkeja ja salmiakkia. Täällä karkkeja on vaikeampi löytää ja salmiakkiahan täällä ei tietty myydä. Salmiakkia aion tarjota maistettavaksi myös appivanhemmilleni, koska en tainnut muistaa tarjota sitä heille kun he vierailivat Suomessa häittemme myötä. Tulin niin hyvälle mielelle tästä yllätyksestä kun sain tälläisen muistutuksen siitä miten ihania kavereita minua Suomessa odottaa. Kiitos vielä raksut! Kauhea ikävä!






Viikonloppuna me kävimme pienessä ravintolassa katsomassa ja kuuntelemassa tangoa. Oli kyllä hauska ilta, ja olisin ollut valmis jatkamaan pikku tunneille saakka, mutta miekkoseni piti tehdä töitä seuraavana päivänä. Paikka oli aika pieni, mutta mitä lähemmäs tulimme esityksen alkua saimme huomata miten suosittu paikka on. Lopulta se olikin täpöten täynnä ja saimme iloita siitä että olimme tehneet pöytävarauksen edellisenä iltana. Koska paikkaa ei ollut koolla pilattu oli täten myös tanssilattia todella pieni. Olikin aikamoista taituruutta tanssijaparilta pysyä lavalla ja varoa yleisön päitä. Välillä minua hieman pelotti että saako joku osansa tanssijattaren korosta, mutta onneksi tanssi kohtalokkailta lopuilta säästyttiin.

Vanha kaupunki iltapukeissa






Paikan ruokalista oli kyllä onneton. Listassa esimerkiksi luki mozzarella pizza: mozarellaa ja tomaattia, mutta kysymällä selvisi että mozarella pizza sisälsi myös kinkkua. Näin oli kaikkien vastaavien ruokien kanssa, eikä kinkkua tai muutakaan lihaa voitu poistaa ruoista. Muutenkin ruoka maistui mauttomalta ja annoskoot olivat pieniä suhteessa hintaan. Seuraavalla kerralla syömme muualla ja tyydymme juomapuoleen. Muuta moitittavaa en illasta keksi. Eikä paikasta, jonka nimi on Fun fun, saa liikaa moitittavaa löytyäkään. Seuraava päivä ei kylläkään ollut kauhean fun fun, ennemminkin bum bum. Oli virhe juoda olutta ruoan kanssa ja viiniä esityksen aikana. Ei pitäisi sekoitella/vaihdella juomia illan aikana.





-Miiau


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti