keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Loman alun kunniaksi tarjolla kuvasadon anteja

Minun lomani ennen Suomeen paluuta alkoi maanantaina, jesh! Se tarkoittaa enemmän aikaa/energiaa myös bloggailluun. Tällä hetkellä työn alla onkin ensimmäinen blogiteksti koulumaailmasta, mutta sitä ennen halusin laittaa kuvia parista viime viikostani.

Ekalla pyöräretkellä

Eräänä aamuna jäi pyöräilyt lyhkäseksi kun tuuli oli niin hillitön. Parque Rodo tarjosi onneksi suojan siihen että pääsimme nauttimaan muutoin niin kauniista päivästä.







Kävelyllä keskustassa. Tulee kyllä harvoin käytyä keskustassa. Ostoksetkin yleensä hoidamme ostoskeskuksissa.






Koululaisten (örhöm opejen) tekemiä leijoja. Leijat lensi ja pysyi ihmeen hyvin taivaalle ollakseen silkkipaperileijoja.

Miksi kummassa mä aina ihastelen kaikkia outoja marjoja ja pähkinöitä?! Olin varmaan edellisessä elämässä orava tai apina. :)
Mercado Puerto, must see (and eat) in Montevideo
No ei tämä nyt pescetaristin unelmapaikka ole, mutta sain kyllä ihan kelvollisen aterian minäkin. :)
 Taideviikonloppu. Vanhasta kaupungista löytyi vaikka mitä nähtävää viime viikonloppuna. Museoihin oli ilmainen sisäänpääsy ja jopa yhteen isoon pankkiinkin oli laitettu taidenäyttely pystyyn. Alla olevat kuvat banaanipuukuvaan asti ovat juurikin pankista.








Mikä kumma tuon baanaanitertun päässä roikkuu? Kukan nuppu? Kyllä sain taas apina ihmetellä.






Nyt lomaa viettäessäni yritän ottaa  uuden tavan ruutiineihini. Tavoitteena on ensimmäiseksi aamulla lähteä ulos pyörän kanssa pariksi tunniksi. Jos ei sitä tee aamulla niin myöhemmin se on kuumuuden ja vaarallisen auringon takia hankalaa.




-Miiau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti